Waarnemen op jouw manier.

Bepaal zelf de balans tussen werk en privé. Ga waarnemen via SMan.
Nu ook voor waarnemend doktersassistenten!

Schrijf je in bij SMan
Waarnemer met oranje blouse en smannetje op schouder

Bepaal zélf je agenda

Als waarnemend huisarts bepaal je zelf je uren en kun je tóch veel ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Ideaal voor als je zelf wilt ondernemen, maar nog niet de stap wilt maken naar een eigen praktijk.

Dagelijks nieuwe aanvragen

SMAN heeft in heel Nederland een groot netwerk van praktijken en huisartsenposten waar enthousiaste waarnemers zeer welkom zijn. Met meer dan 2000 opdrachtgevers is er altijd wel een dienst te vinden op ons platform.

Log in en reageer op diensten die bij je passen

Je kunt op elk moment dat jou past inloggen op onze site of app en reageren op aangeboden diensten. Door het veelzijdige aanbod ben je het hele jaar verzekerd van voldoende opdrachten.

Afbeelding van een agenda van SMAN
Afbeelding van een betaling via SMAN waarnemingen

Een prima uurtarief, en geen gedoe met facturen

Voor werk dat via SMan is aangenomen regelen wij het gehele proces van aanvraag tot facturering. Wel zo makkelijk.

“Al vele jaren werk ik met plezier samen met SMan. Eerst als waarnemer en nu als praktijkhoudend huisarts. De goede bereikbaarheid, vriendelijkheid en vooral de enorme inzet om aan je wens te voldoen karakteriseren deze organisatie.”

K. Soeltan
Huisarts

Veel gestelde vragen

Hoeveel verdien ik als waarnemer?

Dat bepaal je zelf en hangt af van de hoeveelheid diensten die je draait. De tarieven die opdrachtgevers bieden lopen gemiddeld uiteen tussen €70,- en €130,- euro. De tarieven variëren op basis van type dienst, moment en locatie. Zo worden voor nachtdiensten en feestdagen meestal hogere tarieven geboden.

Hoe kan ik reageren op diensten?

Je kunt je inschrijven via deze link. Na een intakegesprek krijg je een inlogcode voor ons platform, zodat je op het diensten-aanbod kunt reageren.

Wat moet ik regelen als huisarts voordat ik kan waarnemen?

Allereerst, je moet een opleiding tot huisarts afgerond hebben. Daarnaast moet je de volgende dingen geregeld hebben. In je eigen account sla je onderstaande documenten op:

  • RGS Huisartsverklaring
  • BIG nummer
  • KVK inschrijving
  • Geldig Nederlands ID bewijs
  • AED certificaat
  • UZI pas
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Klachtenregeling