Wij staan klaar om bij te springen.

Ziekte, drukte of verlof? Via SMan bereik je het grootste netwerk van waarnemend huisartsen en assistenten.

Inschrijven
Afbeelding van blonde vrouwelijke huisarts met orange trui aan

Wij bereiken de waarnemer. Altijd en overal.

De zorg draait 24 uur per dag door. En patiënten kunnen en mogen niet voor een dichte deur komen te staan. Van triage tot telefoondienst, door ons grote netwerk van geregistreerde waarnemend huisartsen heb je bij ons de grootste kans dat jouw aanvraag wordt ingevuld.

Wij regelen de waarnemer voor uw organisatie
Toegang tot SMAN platform

Schrijf je in en krijg toegang tot ons platform

Via onze site en app kunnen waarnemend huisartsen 24/7 inloggen en reageren op aangeboden diensten. Door het doorlopende aanbod is de kans groot dat ook jouw dienst ingevuld kan worden. Dreigt jouw dienst toch een winkeldochter te worden? Dan klimmen we in de telefoon en gaan we persoonlijk aan de slag om de juiste waarnemer te vinden.

Duidelijke bemiddelingskosten.
Geen verrassingen.

Eerlijke tarieven voor opdrachtgevers en waarnemend huisartsen. Zonder geheimzinnigheid of addertjes onder het gras. Ben je benieuwd en wil je een offerte? Stuur ons een mail en we vertellen je graag meer.

Lage bemiddelingskosten

“Al vele jaren werk ik met plezier samen met SMan. Eerst als waarnemer en nu als praktijkhoudend huisarts. De goede bereikbaarheid, vriendelijkheid en vooral de enorme inzet om aan je wens te voldoen karakteriseren deze organisatie.”

K. Soeltan
Huisarts

Veel gestelde vragen

Wat zijn jullie tarieven en bemiddelingskosten?

Wij werken op basis van ‘no-cure, no pay’. Op basis van het berekende tarief door onze opdrachtgevers vragen wij een percentage bemiddelingskosten per dienst. Wil je weten hoeveel precies? Vraag gerust een offerte aan!

Hoe kan ik mijn diensten aanmelden?

Zodra je bent ingeschreven kun je zelf je diensten uitzetten via ons platform. Daar gaat onze voorkeur naar uit. Maar, als je wilt, mag je ook mailen, bellen en zelfs faxen!

Wat moet ik regelen voor ik kan starten als opdrachtgever?

Starten als opdrachtgever is makkelijk. Je moet in bezit van een KVK nummer, een BIG registratie en dit formulier invullen.

Kan ik als praktijk ook een account krijgen als waarnemer?

Ja dat kan. Je kunt je zonder extra voorwaarden aanmelden als praktijkhouder als je alleen maar diensten doet op de huisartsenpost waar je praktijk aan verbonden is. Wil je ook in overige regio’s waarnemen? Dan gelden uitgebreide voorwaarden. Schrijf je via dit formulier in als waarnemer en wij nemen contact op.