Als SMAN Waarnemingen weten we als geen ander dat praktijkhouders, zoals u, een hoge werkdruk ervaren. Daarom zijn wij constant opzoek naar manieren om u als huisarts te ondersteunen.

We zien inmiddels bij verschillende praktijken dat ondersteuning door een externe arts ontzettend goed ontvangen wordt. De artsen ervaren een lagere werkdruk en betere focus voor patiënten die dat nodig hebben terwijl de patiënten meer tevreden zijn. Daarom bieden we Arts op Afstand nu aan voor alle praktijken binnen ons netwerk. Eén centrale online wachtkamer die wij bemannen met bekwame waarnemend huisartsen en waar u als praktijk al vanaf één uur patiënten naar door kan verwijzen. Een zeer kosten efficiënte oplossing omdat het uurtarief lager ligt dan een dagwaarneming tarief, namelijk €55,- per uur, en u de consulten zelf kunt declareren bij de verzekeraar.

“Praktijken zeggen een langere werkdruk en een hogere patiënt tevredenheid te ervaren”

We hebben iedere dag tijdsloten beschikbaar waarop u direct aan kunt sluiten en uw patiënten naar door kan verwijzen. Middels een link op uw website zien de patiënten wanneer ze naar het digitale inloop spreekuur kunnen gaan. Graag laten we in een korte demo zien wat Arts op Afstand voor uw praktijk kan betekenen.

Waarom Arts op Afstand?

Arts op afstand | Wachtkamer online module

Gratis online wachtkamer voor patiënten

Stuur een geschikt deel van uw patiénten naar de online wachtkamer en laat ze uit naam van uw praktijk door een waarnemend arts helpen.

Arts op afstand | Wachtkamer online module

Alleen werkdruk verlichting wanneer het écht nodig is

De online wachtkamer inclusief arts kan al vanaf één uur ingezet worden. Zet ons aan wanneer u het nodig heeft.

Arts op afstand | Wachtkamer online module

De patiënt-tevredenheid gaat direct omhoog

Patiënten kunnen direct gebruikmaken van het digitale inloopspreekuur. Hierdoor hoeven ze minder lang te wachten en is er meer ruimte voor patiënten die, door de eigen dokter, fysiek gezien moeten worden.

Neem contact met ons op om te ontdekken of Arts op afstand uw praktijk kan ondersteunen. 

Ook geïnteresseerde artsen kunnen contact opnemen om in te schrijven op werk.