Waarnemen via Sman. Groot aanbod, vertrouwde opdrachtgevers en veel vrijheid.

Zelf ondernemen via SMan
Als je als waarnemend huisarts werk aanneemt via SMan ben je verzekerd van een goed inkomen, voldoende werkaanbod, vertrouwde opdrachtgevers en een vast aanspreekpunt. Je beheert je eigen agenda, en kunt gebruik maken van een solide netwerk van opdrachtgevers die hun aanvragen via SMan willen laten invullen. Op elk moment dat jou past, kun je inloggen op onze site of app om vervolgens te opteren op vacante waarnemingen. Wij verzorgen het gehele proces van aanvraag tot factureren en het gegarandeerd uitbetalen van werk dat via SMan is aangenomen. De grote variatie aan opdrachten en werklocaties maken dat je als ZZP-er voldoende werk kunt generen en je ruime ervaring op kunt doen in praktijken en huisartsenposten. Naast een solide inkomen geeft SMan de mogelijkheid voor intercollegiale toetsing, geaccrediteerde nascholingen en AED trainingen.

Ook als praktijkhouder kunt u zich inschrijven als waarnemend huisarts om extra ANW diensten te doen. Wij zullen een account voor u aanmaken en de inloggegevens per mail versturen. Met dit waarnemer-account kunt u opteren op diensten. 

De voordelen op een rijtje

  • Aanmelden is kosteloos

  • Een eerlijk uurtarief met lage bemiddelingskosten

  • Regelmatig aanbod van diensten via een overzichtelijk portaal en eigen app

  • Vlotte uitbetaling van uren

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via één telefoonnummer

Doktersassistent of medisch student?

Ook als doktersassistent of medisch student kun je (onder bepaalde voorwaarden) aan de slag als waarnemer via SMAN. Een mooie kans om ervaring op te doen en je netwerk te bouwen als bijbaan of tijdens de vakantie. Meld je aan via het onderstaande formulier en zet een vinkje bij doktersassistent of medisch student.

Schrijf je in als waarnemer via SMan:

Om je in te schrijven heb je nodig:

  • BIG registratienummer

  • Een geldig paspoort

  • KVK nummer*

Na je inschrijving

Zodra wij je inschrijving hebben verwerkt, nemen wij contact met je op via de e-mail.

Wat doen we met jouw gegevens?

Privacy is belangrijk voor ons. Op deze pagina kun je bekijken hoe we omgaan met jouw gegevens.

Niet nodig als doktersassistent / medisch student

    Ik wil mij inschrijven als