SMAN Academy – Nascholing

2-11-2021 | 18:15 – 21:30

“De penis is de antenne van het hart”

SMan Academy en Dr Cobi (Y) Reisman presenteren met trots de tweede editie van SMan Academy in het alom bekende theater en rijksmonument Tuschinski Amsterdam. De nascholing vindt plaats op dinsdagavond 2 november van 18:15 tot 21:30 uur in de uiterst comfortabele bioscoopzaal 2, welke is gehuld in karakteristieke Jugendstil en Art Deco stijl en is geaccrediteerd voor 3 GAIA punten.

Over de spreker Dr Cobi Reisman is werkzaam als Uroloog- Seksuoloog bij het Flare Health en is een bezig bijtje op allerlei uiteenlopende vlakken. Zo is hij onder andere actief betrokken bij de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS) en bij de International Society for the Aging Male. Daarnaast is hij werkzaam als hoofddocent op de opleiding Seksuologie aan de RINO Amsterdam, als gasthoogleraar Urologie aan het Federal State Institute of Urology in Moskou en Andrologie aan de Jiao Tong University in Shanghai. 

Hij is voormalig president van de Europese Vereniging voor Seksuele Geneeskunde (ESSM), voormalig president van het multidisciplinaire Committee voor medische seksuologie van de UEMS. Cobi Reisman is  co-editor is van de manual of Sexual Medicine en de syllabus of Clinical Sexology en van Cancer, Intimacy and Sexuality, is hij dol op snelle auto’s en is hij een bijzonder vriendelijk en humoristische persoonlijkheid. 

We kunnen nog veel meer over hem vertellen maar dan zijn we voorlopig nog niet uitgetypt, dus dat kun je zelf ontdekken tijdens de nascholing in theater Tuschinski, Amsterdam.

Wat kun je verwachten? In het eerste deel van deze editie van SMAN Academy zal Dr. Cobi Reisman een lezing geven over de verbindende factor tussen het (gedeeltelijk) disfunctioneren van de penis en gezondheidsklachten. Zoals Cobi zou zeggen “De penis is de antenne van je hart”. Reisman zal onder meer ingaan op onderwerpen als buikvet, metabool syndroom en vasculaire en metabole risico’s.

In deel twee gaan we het hebben over Urinekatheters in de huisartsenpraktijk. We kennen ze allemaal. Maar hoe plaats je die ook alweer? En hoe zat het met verwijderen? Cobi Reisman neemt je mee in de wereld van de katheters in de vorm van een interactieve workshop.  

Borrel Na de scholing is er mogelijkheid om ervaringen te delen en elkaar te ontmoeten tijdens een bescheiden besloten borrel in de sfeervolle voormalige vip ruimte van Tuschinski, ooit gebouwd voor de Nederlandse royalty. 

De agenda voor de avond ziet er als volgt uit
17:45 – 18:10 inloop
18:15 – 20:15 “De penis is de antenne van het hart” (lezing, 2 uur)
20:15 – 20:30 pauze
20:30 – 21:30 Urinekatheters in de huisartsenpraktijk (workshop, 1 uur)
21:30 – 22:00 borrel in de jaren ’20 vip ruimte

Een interactieve, educatieve nascholing en workshop over katheters in de huisartsenpraktijk en een lezing over het verband tussen erectiele disfunctie en allerlei gezondheidsklachten in het prachtige Tuschinski Amsterdam, voor (waarnemend) huisartsen en praktijkhouders. 

Aanmelden

Aanmelden

    • We houden rekening met COVID maatregelen

    • Voor (waarnemend) huisartsen en praktijkhouders

    • 3 GAIA accreditatie punten

    • Investering van €185,- per persoon

    • Facturatie geschied vooraf