Amsterdam

Huisarts (permanente positie, parttime mogelijk)

Door 17 juni 2021 No Comments

Als huisarts wil je er zijn voor je patiënten met de beste zorg op maat. Daarbij wil je je blijven ontwikkelen in je vak, zelfstandig werken en zoek je een goede balans tussen werk en privé. Vanuit Quin Dokters bieden we de mogelijkheid om goed gefaciliteerd te worden en je te kunnen focussen op wat jij belangrijk vindt.

Hoe jij wilt werken als huisarts in Amsterdam

Quin Dokters heeft recent deze praktijk met meerdere locaties overgenomen en biedt alle faciliteiten zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: zorg verlenen in contact met patiënten.

Hoe digitaal we ook zijn, je werkt gewoon vanuit de praktijk, waar je ook spreekuur houdt.

Je werkt samen met een team betrokken vaste huisartsen en waarnemend artsen en een praktijkmanager voor 16.000 patiënten in de stad. De praktijk is gevestigd in zes locaties verspreid over de stad en is in transitie. Er wordt hard gewerkt om de praktijken te moderniseren, zowel qua interne processen als de fysieke locatie. Vanaf de zomer van 2021 wordt de eerste locatie volledig opgeleverd, deze bevindt zich aan de Westermarkt.

Je wordt goed ondersteund door een team van vriendelijke en ervaren assistenten, en door een praktijkmanager. De sfeer is open en hartelijk en de interne processen worden samen geoptimaliseerd. Dat is een van de speerpunten van Quin Dokters: moderne en efficiënte processen combineren met gerichte persoonlijke aandacht voor nieuwe collega’s en voor de patiënten.

Requirements

Wat jij meeneemt als huisarts

Je bent een vooruitstrevende huisarts en staat open voor (digitale) innovatie en ontwikkeling. Net als wij geloof jij erin dat zorg efficiënter, slimmer en patiënt-gerichter kan. Bij dit ‘pionieren’ kun jij je wendbaar, veerkrachtig en oplossingsgericht opstellen.  Je werkt graag samen aan verbeteringen en hebt een actieve rol in het verder optimaliseren van de processen.

Verder heb je:

  • Een afgeronde opleiding tot huisarts
  • Een geldige BIG-registratie
  • Goede referenties
  • Vanzelfsprekend spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels.

Benefits

Dan bieden wij een zeer aantrekkelijk pakket

We bieden de ruimte om zelfstandig en goed gefaciliteerd huisarts te zijn in een prettige, moderne omgeving. Daarbij bieden we een uitstekend salaris met bijbehorende secundaire voorwaarden waaronder de mogelijkheden je verder vaktechnisch en persoonlijk te ontwikkelen. In goed overleg kunnen we kijken welke inzet tussen 0,3 en 1,0 fte het beste past bij jouw situatie. Er is ook een mogelijkheid om in eerste instantie een aantal dagen waar te nemen om te ervaren hoe het is om te werken voor Quin Dokters in Amsterdam.

Over de visie en werkwijze van Quin Dokters: innovatie in de zorg

Quin Dokters is ontstaan uit een samenwerking tussen artsen en academici uit Nederland. Hierbij is het uitgangspunt dat innovaties in de zorg de basis zijn om betaalbare, verantwoorde, toekomstbestendige en kwalitatieve zorg te verlenen. Dit kan door met een frisse blik te kijken naar de gehele zorgketen; van zelfzorg tot specialist. De huisarts heeft daarin een sleutelrol en deze kan effectiever zorg verlenen met meer gerichte aandacht voor de individuele patiënt.

Met een sterk team ontwikkelen en faciliteren we middelgrote tot grote huisartsenpraktijken door heel Nederland. Op dit moment betreft dit 12 praktijken met ruim 50.000 aangesloten patiënten. Hierdoor leren en ontwikkelen we samen, en zorgen we dat inkoop en administratieve processen centraal efficiënt worden verzorgd.

We groeien hard en hebben de support van andere partijen in de zorg; ook zij geloven sterk in dit principe.

Kijk eens op www.quin.md voor meer informatie over de organisatie.

Ja, je bent benieuwd naar de mogelijkheden

Voor de werving van huisartsen vertrouwt Quin Dokters op de expertise van Sman Waarnemingen. Zij hebben een netwerk aan (waarnemend) huisartsen door heel Nederland en zij kunnen op basis van jouw wensen en ambities adviseren wat goed aansluit voor jou.

Je kunt contact opnemen met Anneke Dekkers via 020-2088800 of mailen naar werving@smanwaarnemingen.nl

Ook als de stap naar een vaste functie nu (nog) niet actueel is, is het zeer de moeite waard om te zien wat we kunnen betekenen met betrekking tot het waarnemen van diensten: www.smanwaarnemingen.nl