Amsterdam

Gezocht: Huisarts op basis van een duurwaarneming – 7 uur per week (woensdagen)

Door 17 juni 2021 No Comments

Wil jij parttime werken als huisarts in een overzichtelijke, Amsterdamse huisartsenpraktijk gelegen in de altijd sfeervolle en kleurrijke Indische Buurt?

We zijn per direct op zoek naar een ervaren waarnemend huisarts, enkel voor de woensdagen. Werktijden zijn 0800 – 1500 uur. In eerste instantie betreft het een duurwaarneming via SMan Waarnemingen, maar een HIDHA constructie is bespreekbaar op termijn.

De praktijk is overzichtelijk en beschikt over een patiëntenbestand van om en nabij 1700 personen. Het betreft een multicultureel, gemêleerd publiek, van expats tot studenten, gezinnen en ouderen.

Het team bestaat uit twee ervaren, behulpzame assistentes, een POH Somatiek en een POH GGZ. Daarnaast werk je nauw samen met de praktijkhoudend huisarts. Er wordt gewerkt met OmniHIS. De praktijk in kwestie is onderdeel van een HOED bestaande uit vier huisartsenpraktijken.

Om het team compleet te maken zijn we op korte termijn op zoek naar een:
– Afgestudeerde huisarts met minimaal een aantal jaar werkervaring
– Toegankelijk en vriendelijk type
– Ambitieus persoon die samen met de praktijkhoudend huisarts iets moois op wil gaan bouwen en de praktijk verder te laten groeien

Voor de werving voor deze positie vertrouwt de opdrachtgever op de expertise van SMan Waarnemingen. Zij hebben een groot netwerk aan (waarnemend) huisartsen en ondersteunen de eerstelijns zorg door heel Nederland.

Heb je aanvullende vragen of concrete belangstelling voor deze positie, dan kun je contact opnemen met Anneke Dekkers of met Stephan van der Sluijs via 020-2088800 of mail naar naar werving@smanwaarnemingen.nl

We streven ernaar binnen een paar dagen te reageren.