Co-Med zoekt huisarts – locatie Emmen

Werken als huisarts in de moderne en groene stad Emmen? Onze praktijk is grotendeels vorm te geven naar eigen inzicht en beschikt over een patiëntenbestand van plusminus 3000 personen.

We zoeken een progressieve huisarts, die graag zorg draagt voor de patiënten in de praktijk, maar minder interesse heeft in de administratieve kant. Wij nemen deze lasten met plezier uit handen, zodat de huisarts zich kan storten op de medisch gerelateerde zaken. Ook virtuele consulten en werken vanuit huis behoren tot de mogelijkheden. 

Graag gaan we  in gesprek over jouw wensen, vaardigheden en onze mogelijkheden om deze aan te vullen. Vanuit Co-Med zijn we continu bezig met innovatie en kwaliteitsverbetering waarbij de praktijk, het werkplezier, de kwaliteit en de patiëntenzorg centraal staan.  

Functie eisen

Graag maken wij kennis met enthousiaste en representatieve huisartsen die voldoen aan de volgende punten: 

  • Geldig BIG registratie nummer
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent daadkrachtig
  • Je stelt je flexibel op
  • Je hebt een duidelijk beeld van de zorgbehoefte van patiënten
  • Je bent ruimdenkend

Wat heeft Co-Med te bieden

Co-Med biedt een fijne werkplek in Emmen en uitstekende, marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij aandacht en professionele ondersteuning aan uiteenlopende ontwikkelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld op het vlak van thuiswerken. Tevens zijn flexibele werkuren bespreekbaar en kun je ten alle tijde beroep doen op persoonlijke begeleiding vanuit Co-Med. Een duo-praktijk is eventueel bespreekbaar.

Solliciteren/meer info?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneke Dekkers, anneke@smanwaarnemingen.nl / 020-20 888 00 (ma-vr 09:00-17:00)

Graag ontvangen wij je CV en motivatie per email: anneke@smanwaarnemingen.nl