Amsterdam

Gezocht: huisarts 16-32 uur

Door 5 januari 2021 No Comments

Ons gezondheidscentrum, gelegen in Nieuw-West, biedt zorg aan 8.400 patiënten. Iedere huisarts heeft zijn eigen patiënten in beheer. Onze doktersassistenten en praktijkondersteuners voor somatiek, ouderen, GGZ, jeugd en generalistisch (voor patiënten met complexe problematiek) ondersteunen jou daarbij.

Continuïteit van zorg, samenwerking en innovatie is wat GC De Vaart goed past. In onze NHG-geaccrediteerde praktijk leiden we AIOSsen en doktersassistenten op. Daarnaast werken we intensief samen met de andere zorgdisciplines in het pand: o.a. fysiotherapie, diëtiek, psychologie, consultatiebureau en jeugdarts.

Wij bieden
O Een werkplek met gemotiveerde partners die staan te springen om een langdurige samenwerking op te starten.
O De verantwoordelijkheid over je eigen patiëntenbestand en de groei daarvan.
O Volledige focus op zorg en samenwerking. Geen dagelijkse rompslomp t.a.v. de rest van de bedrijfsvoering: dat doet het bedrijfsbureau van de SAG voor je.
O De mogelijkheid om je te ontwikkelen op beleidsniveau, specialisatie op inhoudelijk niveau of bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek.
O Een vast dienstverband van 16-32 uur met een marktconform salaris.
O Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stabiliteit en Innovatie
Bij GC De Vaart is er ruim aandacht voor de patiënten: we houden een 15 minuten spreekuur. Ook werken we met telefonische spreekuren en beeldbellen. Digitaliseren helpt bij het creëren van deze ruimte. Daarom hebben onze patiënten een online patiënten omgeving. Daarin kunnen zij o.a. e-consulten voeren, herhaalrecepten aanvragen en lab-uitslagen inzien.

Patiëntenpopulatie
GC De Vaart biedt al meer dan 25 jaar zorg aan 8.400 patiënten uit de wijk De Aker. Deze wijk is een soort dorp binnen Amsterdam-West. Het heeft een gemêleerde populatie: een gemiddeld aantal ouderen (12,5%), veel gezinnen en 8% afkomstig uit de lagere sociaal economische klasse. De patiënten hechten veel waarde aan de ‘de dokter’

GC De Vaart is onderdeel van de SAG: Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra. Vanuit 18 locaties bieden wij persoonlijke, geïntegreerde eerstelijns zorg samen met uiteenlopende zorgverleners en partners. Kijk op: www.sag-amsterdam.nl

Nieuwsgierig, geïnteresseerd? Wij maken graag kennis met je! Maak een afspraak of stuur je cv:
020 – 582 22 80 of hrm@sag-amsterdam.nl