Amsterdam

Gezocht: Vaste waarnemer voor Huisartspraktijk Hoofdweg 366

Door 17 november 2020 No Comments

Per 1 december 2020 zoeken wij een waarnemend huisarts die de plek van onze vaste waarnemer kan overnemen. Aanvankelijk is de vacature voor 1 dag, met in de toekomst mogelijkheid tot uitbreiding en vast dienstverband/associatie, wanneer een van de vaste huisartsen komend jaar met pensioen gaat.

We zoeken een huisarts die goed functioneert in een klein team en zich voor langere tijd wil binden aan een praktijk. Het is belangrijk dat je werkplezier haalt uit de diverse populaties die stadsdeel de Baarsjes rijk is. Tevens wordt een affiniteit met het opleiden van collega’s op prijs gesteld.

Onze praktijk bestaat bijna 100 jaar op deze locatie. Er is in de loop van de jaren veel veranderd in de buurt, waardoor onze praktijk een zeer diverse populatie heeft. Van oude Amsterdammers, naar de eerste arbeidsmigranten en hun kinderen, via studenten en yuppen naar nu steeds meer expats en Oost-Europeanen. Het team bestaat uit 3 vaste assistentes, 2 stagiaires, 2 POH’s somatiek, 2 POH’s GGZ, 2 vaste huisartsen en een AIOS huisartsgeneeskunde.

Meer informatie kun je vinden op onze website hoofdweg366.nl of je kan bellen naar 020-6183207 en vragen naar Paul de Jong. Mailen mag natuurlijk ook, naar pdejong@hoofweg366.nl