Amsterdam

Vacature Huisarts bij Noord Huisartsen

Door 10 november 2020 No Comments

Per begin 2021 zoeken wij een waarnemend huisarts met interesse in op termijn toetreding tot de maatschap Noord Huisartsen. Aanvankelijk is de vacature voor twee dagen per week.

We zoeken een zorgzame, besluitvaardige en accurate huisarts met humor en teamgevoel die ook goed voor zichzelf zorgt. Verder hou je van leren en wil je graag mee-innoveren en de kwaliteit van zorg bewaken en verbeteren. Je draagt bij aan het werkplezier van het hele team. Je wil je voor langere tijd verbinden en het praktijkhouderschap spreekt je aan.

In onze kleinschalige praktijk leveren we zorg aan een bonte mix van oude en nieuwe noorderlingen. We zetten veel in op leefstijlverbetering. We werken in een recent gerenoveerd oud schoolgebouw. Het team bestaat uit twee assistentes, een POH-S, twee POHs-GGZ, een physician assistant, drie huisartsen en een praktijkmanager. Binnen de praktijk werken we samen met fysiotherapeuten, een GZ-psycholoog, maatschappelijk werkers en er is een ‘prikpunt’ van het laboratorium.

Meer informatie over onze praktijk vind je op noordhuisartsen.nl.

Enthousiast geworden? Neem voor een oriënterend gesprek contact op met Pim van den Dungen via praktijk@noordhuisartsen.nl of stuur ons een motivatiebrief en CV.