Hoofddorp

HUISARST (M/V)

Door 29 oktober 2020 No Comments

Ben jij als huisarts op zoek naar een eigen patiëntenpopulatie (op naam ingeschreven patiënten) binnen een multidisciplinair gezondheidscentrum? Wil je je richten op patiëntenzorg zonder de bedrijfsvoering van een praktijk volledig te dragen? En zoek je tegelijkertijd een flexibele werkomgeving met de zekerheden van een dienstverband?

Kies dan voor een baan als huisarts bij Gezondheidscentrum Floriande in Hoofddorp! Gezondheidscentrum Floriande is onderdeel van Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer (SGH). SGH is een organisatie waaronder drie gezondheidscentra en een huisartsenpost vallen. Binnen de gezondheidscentra verlenen we huisartsenzorg, fysiotherapie en beschikken we over twee apotheken. Doelstelling van de SGH is het bieden van kwalitatief goede geïntegreerde eerstelijnszorg.

Voor ons gezondheidscentrum Floriande zijn wij per 1 december 2020 op zoek naar een Huisarts (m/v)
Aanstelling bij aanvang 60%, met uitbreiding naar 80-100%

Hoe werken we in GC Floriande?
GC Floriande staat midden in een wijk met jonge populatie waaronder veel gezinnen met een bovengemiddelde sociaaleconomische status. De patiëntenzorg staat op de eerste plaats. Samen met vijf andere huisartsen en ondersteuning van assistentes, POH-somatiek en POH-GGZ volwassenen en jeugd wordt eerstelijnsgezondheidszorg geboden aan ruim 8500 patiënten. Er is een nauwe samenwerking met de andere twee gezondheidscentra en achter de schermen wordt het centrum ondersteund op het gebied van bedrijfsvoering. De huisartsen in loondienst zijn volledig verantwoordelijk voor hun eigen praktijk met op naam ingeschreven patiënten. Door het werken in een gezondheidscentrum heb je vanzelfsprekende multidisciplinaire samenwerking en de ruimte om eigen passies te volgen, zoals bijdragen aan zorgvernieuwing en innovatie.

Wat bieden wij
• Bij aanstelling een dienstverband van 60%, gezien de ruimte voor groei van het aantal patiënten, is de verwachting dat dit binnen een jaar wordt uitgebreid naar een aanstelling van minimaal 80%.
• Een collegiale en prettige werksfeer in een stabiele en prettige organisatie.
• Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling op gebied van onderwijs, innovatie, onderzoek en organisatie.
• Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een dienstverband naar onbepaalde tijd.
• Een marktconform en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen (op fulltime basis), vaste kostenvergoeding voor opleiding en beroepskosten, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, opname in pensioenfonds PFZW.
• Opleiden van huisartsen (AIOS) behoort tot de mogelijkheden.

Wat zoeken wij
• Een regulier werkende huisarts met een open, flexibele en enthousiaste houding, die houdt van multidisciplinair samenwerken. Onze ideale kandidaat wil zich voor langere tijd aan ons centrum binden n bouwt mee aan de groei van de eigen praktijk.
• Een teamplayer die doelgericht handelt, initiatiefrijk, ondernemend en communicatief vaardig is.
• Affiniteit heeft met chirurgie en astma/COPD is een pre.

Meer informatie
Voor vragen over de inhoud van de functie en over onze organisatie kunt u contact opnemen met Pamela Wassenberg, HR-functionaris, tel 023- 5540604. Specifieke informatie over de voordelen van het werken in een gezondheidscentrum is de vinden op https://werkeninhetgezondheidscentrum.nl

Solliciteren
Uw sollicitatie, met motivatie en Curriculum Vitae, kunt u voor 1 november 2020 bij voorkeur via de mail richten aan mevrouw J. Mostert, direteur-bestuurder, mailadres
vacature@gchaarlemmermeer.nl of via post naar Gezondheidscentra Haarlemmermeer, Waddenweg 1, 2134 XL Hoofddorp. Uitvraag van referenties en/of een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.