Haarlem

Huisarts in vast dienstverband 0,4 fte of vaste waarnemer gezocht aan de rand van het leuke historische centrum van Haarlem.

Door 27 oktober 2020 No Comments

Huisarts in vast dienstverband 0,4 fte of vaste waarnemer gezocht voor een goedlopende, gezellige en volledig geautomatiseerde huisartsenpraktijk aan de rand van het leuke historische centrum van Haarlem.

De praktijk maakt onderdeel uit van het kleinschalige Gezondheidscentrum Stad en Vaart. Naast de huisartsen en doktersassistenten werkt er een POH-GGZ, een POH-Jeugd en een POH-Somatiek in ons centrum. Bovendien bevinden zich er andere eerstelijnsdisciplines in ons centrum waaronder een fysiotherapeut, diëtiste en acupuncturist met wie wij nauw samenwerken. Er bevindt zich tevens een tweede huisartsenpraktijk in ons centrum met wie wij eveneens zeer nauw samenwerken. Wij zijn NHG geaccrediteerd en een opleidingspraktijk verbonden aan het VUMC. Voor de ketenzorg zijn we verbonden met de KCOETZ.

Wij zoeken een enthousiaste huisarts die de ambitie heeft zich voor langere tijd, in dienstverband of als vaste waarnemer voor twee dagen per week, aan de praktijk te verbinden. De werkdagen betreffen in ieder geval de vrijdag en tevens de woensdag (de donderdag in plaats van de woensdag is bespreekbaar).

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zien wij uit naar jouw sollicitatie! Jouw reactie met CV ontvangen we graag via administratie@huisartsenpraktijknaarden.nl

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met ons praktijknummer 032-5313600.

Huisartsenpraktijk Naarden, Gezondheidscentrum Stad en Vaart
Wilhelminastraat 27
2011 VJ Haarlem
023-5313600