Heemstede

PRAKTIJK TER OVERNAME AANGEBODEN IN HEEMSTEDE

Door 10 september 2020 No Comments

Na bijna 40 jaar werkzaam geweest te zijn als huisarts te Heemstede is het nu tijd om te gaan genieten van meer vrije tijd en te zoeken naar een opvolger c.q. Praktijkhouder.

De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum ‘t Sorghbosch, bestaande uit 2 huisartspraktijken, fysiotherapie praktijk, mensendieck praktijk en apotheek.

Onze praktijk heeft 2 huisartsen: 1 praktijkhouder en 1 vaste waarnemend huisarts, 1 assistente zijnde de echtgenote van de praktijkhouder, 2 poh ggz, dietiste en een diabetesverpleegkundige.

De vaste waarnemer werkt 3 dagen in de praktijk. (Mogelijk wil zij dit continueren.)

De praktijkgrootte is momenteel 2971 patienten. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 38-39 jaar.

De praktijk is in april 2020 geaccrediteerd.

De praktijkovername houdt ook in overname inventaris en goodwill. Je krijgt de beschikking over  3 spreekkamers en een gedeelde SEH ruimte.De wachtruimte wordt gedeeld met alle disciplines in het centrum minus de apotheek. Er is een pantry aanwezig voor gezamenlijk gebruik voor lunch/ vergadering.

Wij willen serieus geïnteresseerden uitnodigen om in persoonlijk gesprek van gedachten te wisselen en te kijken of wij tot een overeenkomst kunnen komen. Uiteraard zal het mogelijk zijn om in de praktijk eens te werken om te zien of de praktijk bij jou past.

Onze gegevens:

Huisartspraktijk Plompen
Burgemeester van Lennepweg 39 B
2101 RE Heemstede
Tel: 023 – 5280380

Prive tel. Ed Plompen: 06-28798700
E-mail:  ed.plompen@wxs.nl