Almere

Gezocht Huisarts

Door 4 augustus 2020 No Comments

Functieomschrijving

Werken bij Zorggroep Almere betekent werken voor Almeerders die zorg nodig hebben. We bieden eerstelijnsgezondheidszorg via een netwerk van 21 gezondheidscentra, 7 woonzorgcentra en een centrum voor revalidatie en wijkverpleging. Dit kunnen we doen dankzij de inzet van zo’n 2.250 medewerkers en enkele honderden vrijwilligers. Bij alles wat we doen staat de cliënt centraal. Het zorgconcept Planetree is daarbij de leidraad.

Gezondheidscentrum Castrovalva is het gezondheidscentrum voor de wijk Tussen de Vaarten in Almere. Het gezondheidscentrum maakt deel uit van Castrovalva, centrum voor Wonen, Zorg en Welzijn.

Als huisarts in Gezondheidscentrum Castrovalva draag je de verantwoordelijkheid voor de huisartsenzorg van jouw eigen patiëntenbestand. Daarnaast denk en werk je graag samen met andere disciplines en ben je actief bij het ontwikkelen en implementeren van kwaliteitszorg op lokaal niveau.

Functie eisen

  • Een enthousiaste collega die graag samenwerkt in een multidisciplinair team.
  • Actieve inzet in verdere ontwikkeling van ons centrum en de huisartsenzorg.
  • Affiniteit met de multiculturele doelgroep en complexere kant van de huisartsenzorg.
  • Een ondernemende collega die belang hecht aan werken conform NHG-standaarden en wetenschappelijke inzichten, gecombineerd met het Planetree concept van Zorggroep Almere.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie in een open en collegiale werksfeer binnen een hecht team van gemotiveerde professionals.
  • Een afwisselende patiëntenpopulatie.
  • Geïntegreerde eerstelijnszorg met goed ontwikkelde ketenzorg rondom chronische ziekten en populatiegerichte programma’s.
  • Volop mogelijkheden en facilitering voor persoonlijke ontwikkeling op gebied van onderwijs, innovatie, onderzoek en organisatie.Verder bieden wij je een vast contract aan voor 60% (3 dagen per week). De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO-gezondheidscentra, AHG. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een opleidingsbudget c.q. budget beroepskosten.

Contactinformatie

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:

Naam:
Ada de Jong
Telefoon:
06 24347714

Overige informatie

Het navragen van referenties en het overleggen van een ‘Verklaring omtrent het Gedrag’ (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.