zwanenburg

Gezocht Huisarts!

Door 12 juni 2020 No Comments

Medisch Centrum Zwanenburg is per december op zoek naar een enthousiaste

Huisarts

die ons team wil komen versterken.

In verband met pensionering van een van onze maten komt er ruimte voor een nieuwe huisarts binnen de praktijk. Tot op heden werken we in een maatschap van drie met een vaste waarnemer.

Medisch Centrum Zwanenburg bestaat ruim 9 jaar en is een levendige dorpspraktijk gelegen onder de rook van Amsterdam. Wij leveren laagdrempelige eerstelijnszorg volgens de richtlijnen van de NHG in onze geaccrediteerde praktijk. We zijn verbonden aan de huisartsopleiding van het UMC Amsterdam en bieden stagebegeleiding aan doktersassistentes en praktijkondersteuners.

De praktijkpopulatie bestaat uit 6100 patiënten. Ons team bestaat naast de huisartsen uit zes praktijkassistentes, twee POH-S en een POH-GGZ. De praktijk is aangesloten bij de Zorggroep Haarlemmermeer, de huisartsenpost Hoofddorp en bij de HAGRO Halfweg/Zwanenburg.
Meer informatie is te vinden op onze website: www.medischcentrumzwanenburg.nl

Wij zijn op zoek naar een collega die:

  • als huisarts staat ingeschreven in het BIG-register,
  • zich actief wil inzetten voor verdere ontwikkeling van ons centrum en de huisartsenzorg,
  • met enthousiasme zijn/haar vak uitoefent met een brede blik op de zorgbehoefte van patiënten,
  • van aanpakken houdt, flexibel is als de situatie daarom vraagt en over een gezonde dosis humor beschikt,
  • zich duurzaam aan de praktijk wil verbinden.

Wij bieden:

De mogelijkheid om in december 2020 te starten met een dag waarnemen per week en dit in januari 2021 uit te breiden naar 2-3 dagen per week.

Voor informatie kunt u bellen met D. Sanders of M. Mateijsen (020-4489600). Uw sollicitatiebrief en CV kunt u tot en met 30 augustus  2020 mailen naar  directiemcz@ezorg.nl.