Amsterdam

Vacature (waarnemend) huisarts 2-3 dagen per week

Door 21 april 2020 No Comments

Ben jij een huisarts die eigen patiënten wilt zonder gedoe? Dan is deze vacature voor jou! Gezondheidscentrum Holendrecht zoekt een huisarts met de ambitie om zich te vestigen in een afwisselende en enerverende multiculturele omgeving. Als gevestigd huisarts profiteer je van de voordelen die ons gezondheidscentrum biedt. Er is sterke ondersteuning op o.a. personeelsbeleid, ICT, administratie en facilitair gebied. Het grote en collegiale team biedt veel ontwikkelingskansen en flexibiliteit.

Wie zijn wij?
De deur van Gezondheidscentrum Holendrecht staat open voor alle wijkbewoners, in elke fase van hun leven. Ons informele en enthousiaste team biedt hier – samen met collega’s fysiotherapie, POH GGZ, maatschappelijk werk, psychologen, thuiszorg, podotherapie en diëtetiek – integrale zorg aan achtduizend patiënten. Het centrum is goed bereikbaar per openbaar vervoer, ligt vlakbij de snelweg, midden in een multiculturele wijk met veel groen. De praktijk neemt deel aan de pilot ‘Krachtige Basiszorg’. Gezondheidscentrum Holendrecht is onderdeel van de Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost (GAZO). De GAZO is de koepel van zes gezondheidscentra in Amsterdam Zuidoost.

Het huisartsenteam
De achtduizend patiënten zijn verdeeld over acht huisartsen. De huisartsen sturen zelf het beleid binnen de praktijk en bepalen samen hoe het werk in het centrum gedaan wordt. Alle huisartsen werken parttime en vormen een koppel met één of twee collega’s waarbinnen onderling wordt waargenomen. De huisartsen worden ondersteund door een vast team van assistentes, een praktijkmanager, en praktijkondersteuners somatiek, ouderen en GGZ. Er worden een physician assistant, twee huisartsen en coassistenten opgeleid. De vacature is ontstaan doordat één van de huisartsen per 1 juni met pensioen gaat.

Wat verwachten we van je?
Je hebt een hart voor de multiculturele patiëntenpopulatie in een achterstandswijk en je bent gedreven om binnen deze context moderne zorg te verlenen. Je kunt goed samenwerken en draagt graag bij aan de groei van je collega’s. Bijdragen aan het opleiden van collega’s is bijna vanzelfsprekend. Je staat open voor vestiging binnen de praktijk en gebruikt de aanvankelijke waarneming voor oriëntatie hier op.

Wat bieden we jou?
Je wordt (na eventuele aanvankelijke waarneming) een vaste huisarts binnen ons team met een aanstelling van in principe drie dagen per week. Je neemt de praktijk over van een huisarts die met pensioen gaat. De startdatum is in overleg, maar indien mogelijk per juni. Het team is flexibel en er zijn veel ontwikkelingskansen. Er is ruimte voor professionele hobby’s, het specialiseren op specifieke bekwaamheden, of het volgen van een opleiding tot bijvoorbeeld kaderhuisarts. We bieden je tijd voor je patiënten. Consulten worden standaard ingepland voor 15 minuten, je kunt ook gesprekken van 45 minuten inplannen om patiënten gedetailleerd in kaart te brengen. Aanvankelijk starten binnen een waarneemconstructie is mogelijk. We bieden een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband conform cao huisartsenzorg. Onderdeel hiervan is onder andere een jaarlijks persoonlijk budget van circa 4600 euro, 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering.

Wil je meer weten over werken in een gezondheidscentrum?
Op www.werkeninhetgezondheidscentrum.nl kan je er meer over lezen.

Meer weten?
Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Jack Baaij, huisarts en coördinator Gezondheidscentrum Holendrecht, op maandag, dinsdag of woensdag tel 088 – 299 20 40.

Interesse?
Stuur dan je brief met CV naar jbaaij@gazo.nl