Zaandam

Vaste waarnemer/HIDHA voor 2 à 3 dagen in de week

Door 17 maart 2020 No Comments

Dokter Neek is op zoek naar een vaste waarnemer/HIDHA voor 2 à 3 dagen in de week. De dagen zijn maandag, woensdag en eventueel vrijdag. In overleg kunnen de dagen eventueel aangepast worden. De praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Zaandam Oost en bevindt zich schuin tegenover het ziekenhuis Zaans Medisch Centrum. De praktijk is goed geordend en ook NHG -geaccrediteerd.

Wij bieden zeer goede tarieven aan een waarnemer/HIDHA.

Ons HIS is Medicom. Elke dag zijn er 2 of 3 huisartsen in de praktijk aanwezig. Wij hebben heel ervaren assistentes in de praktijk met POH-S en POH GGZ. De praktijk bevindt zich in een klein gezondheidscentrum met apotheek, fysiotherapeut, podotherapeut, diëtiste, orthopeed en plastische chirurg.

Bij interesse contact opnemen met f.neek@planet.nl.
www.huisartsenpraktijkzaandamoost.nl