Alkmaar

HIDHA / WAARNEMER GEZOCHT! 1-2 dagen P/W

Door 3 maart 2020 No Comments

In verband met groei zoek ik een collega, met een brede blik en aandacht voor heel de mens, die zich voor langere tijd wil binden. De praktijk is modern, goed bereikbaar en ligt in Alkmaar Overdie (<30 minuten Amsterdam/Haarlem). De populatie is zeer divers en een smeltkroes van culturen en leeftijden.

De praktijk is recentelijk overgenomen en is in korte tijd gegroeid tot 2900 patiënten, er is potentie voor verdere groei. De mate en snelheid van groei wordt in samenspraak met het team gemaakt. Op termijn zijn er ook andere vormen van samenwerking bespreekbaar afhankelijk van de ambitie van de waarnemer / hihda.
Het team bestaat uit momenteel uit de arts/praktijkhouder, een vaste waarnemer op donderdag en 4 assistentes waarvan er meestal 2 aanwezig zijn, verder is er ondersteuning in de vorm van de POH’s. Gezien de grote van de praktijk is het de bedoeling dat er 2-3 dagen in de week 2 artsen aanwezig zijn. Doordat er vaak 2 artsen zijn bestaat de mogelijkheid tot flexibele werktijden.
Spreekuur is op afspraak, de dag indeling is momenteel consulten in de ochtend van 8:10 tot 11:00 waarna in de middag visites en consulten staan van 13:00 tot 16:00, tussen de consulten is om de 4/5 patiënten mogelijkheid voor uitloop of overleg. Indien gewenst kan na verloop van tijd de dagindeling in overleg worden aangepast. De praktijk kent ook ochtend spreekuur vanaf 07:00, deelname hierin is op vrijwillige basis.

Voor de toekomst zijn uitbreiding van uren en verantwoordelijkheden bespreekbaar. Interesse graag kenbaar maken via info@huisartsdehaas.nl voor vragen 06-14398422 of via de Whats-app.