Hoofddorp

Gezocht ervaren gediplomeerde doktersassistente

Door 25 februari 2020 No Comments

Huisartsenpraktijk Toolenburg is op zoek naar:

Ervaren gediplomeerde doktersassistente voor de maandag en de dinsdag.

Wij zoeken:

Wij zoeken vanaf 1 april 2020 een enthousiaste ervaren gediplomeerde doktersassistente die ons team wil komen versterken. Ervaring in het gebruik van Medicom is een pre.

Wij zijn een kleinschalige solo huisartsenpraktijk, met 2 huisartsen die beide parttime werken. In onze praktijk werken wij met 2 doktersassistentes, met 2 POH’s GGZ en een POH somatiek. Wil jij werken in een klein team waarin je zelfstandig de spreekuurplanning doet, telefonische triage en de nodige administratieve verwerking verricht en in de middag zelfstandig een eigen spreekuur draait met de meest voorkomende medische handelingen; dan zijn wij de praktijk die jij zoekt.

Wij bieden:

Een leuke functie voor 18 uur in de week, op de maandag en de dinsdag. In een NHG geaccrediteerde praktijk, met een telefooncentrale en een computersysteem die up to date is. Binnen onze praktijk is ruimte voor laagdrempelig overleg met onze huisartsen. Salaris conform de CAO.

Ben je enthousiast?

Stuur dan je motivatie met CV naar :
arts@huisartsenpraktijktoolenburg.nl.  Ter attentie van dr. Sharafbayani.
Of stuur een brief met CV naar:
Huisartsenpraktijk Toolenburg, Markenburg 135, 2135 DX Toolenburg.