Haarlem

Gezocht vaste waarnemer/Hidha voor een huisartsenpraktijk in Haarlem

Door 21 januari 2020 No Comments

Voor onze huisartsenpraktijk in Haarlem zijn wij op zoek naar een enthousiaste vaste waarnemer/Hidha. Wij zijn een gezellige, moderne en geaccrediteerde huisartsenpraktijk gelegen aan de rand van het mooie historische centrum van Haarlem deel uitmakend van het kleinschalige gezondheidscentrum Stad en Vaart. Tevens zijn wij een opleidingspraktijk voor huisartsen verbonden aan het VUMC.

Onze praktijk is gevestigd in een groot klassiek pand waar op een prettige en zeer nauwe wijze wordt samengewerkt met een andere huisartsenpraktijk. Gezamenlijk hebben we twee POH’s somatiek, één POH Jeugd, één POH GGZ en vier doktersassistentes in dienst. Verder zijn er in het gezondheidscentrum andere eerstelijnshulpverleners aanwezig waaronder een fysiotherapeut en een diëtiste met wie wij eveneens nauw samenwerken. Voor de ketenzorg zijn we aangesloten bij de zorggroep Kcoetz.

Het betreft een vacature voor, naar eigen keuze, 1, 1,5 tot 2 dagen per week waarbij in ieder geval de vrijdag een werkdag is.

Ben jij geïnteresseerd, stuur dan jouw reactie naar: contactmail@huisartsenpraktijknaarden.nl