Almere

Waarneming 3 dagen per week

Door 17 januari 2020 No Comments

Wij zoeken een (liefst vaste) waarnemer voor 3 dagen per week in ons gezondheidscentrum de Binder aan de Edelhertweg 21 Almere-Buiten.

De periode betreft geheel 2020 met de voorkeur voor maandagen, woensdagen en donderdagen.

De Binder is een multidisciplinair gezondheidscentrum waarbinnen een moderne huisartspraktijk is gevestigd. Echoscopie en het uitvoeren van spleetlamp onderzoek maakt deel uit van ons aanbod. Samen met onze collega’s van de apotheek, fysiotherapie, verloskundigenpraktijk, wijkverpleging en het wijkteam bieden wij zorg in Almere Buiten. Een boeiende wijk met een diverse populatie.

Je zult werkzaam zijn in een team van zes huisartsen en een team van doktersassistenten. Het huisartsenteam bestaat daarnaast uit vier praktijkondersteuners (POH) somatiek, een POH-GGZ collega, één collega POH-GGZ jeugd en 3 huisartsen in opleiding. De kwaliteit van zorg is van een hoog niveau, de ketenzorg is goed doorontwikkeld en geïntegreerd in de eerstelijns werkwijze.

Voor nadere informatie kun je contact op nemen met:
Lex Groeneveld, huisarts
Toon van Ham, huisarts
Tel nr 036-5454223