Amsterdam

Vrouwelijke waarnemend Huisarts gezocht

Door 16 januari 2020 No Comments

Vaste waarnemend Huisarts gezocht

Huisartsenpraktijk Joenje is een kleinschalige praktijk en staat midden in de bruisendewijk Amsterdam Zuidoost. Respect en kwaliteit zijn voor ons belangrijke pijlers. We werken in een hecht team en staan dicht bij onze patiënten. Door de diversiteit in de wijk is geen dag hetzelfde en maak je vaak echt het verschil.

De praktijk is verbonden aan de Huisartsenopleiding en de HAP van het AMC en NPA geaccrediteerd. Naast twee huisartsen werken in de praktijk ook een POH-S en een POH-GGZ. Daarnaast hebben we ondersteuning van de Medische Zorggroep Zuidoost zodat de artsen pure zorg kunnen leveren.

We zoeken per maart 2020 iemand die 3 dagen per week beschikbaar is, een goede dosis humor heeft en houdt van samenwerken en diversiteit.

Sollicitaties en cv stuurt u naar Bas Joenje huisarts.joenje@gmail.com
06 54 695970