Diemen-Noord

Gezocht een huisarts voor 3 (of meer) dagen per week

Door 14 januari 2020 No Comments

Gezondheidscentrum Diemen-Noord is per heden op zoek naar

Een huisarts voor 3 (of meer) dagen per week

Ons gezondheidscentrum bestaat uit 3 duo-praktijken en wij werken met 5 dokters- assistentes. Er wordt samengewerkt met praktijkondersteunerssomatiek en GGZ, fysiotherapeuten, maatschappelijk werk, psycholoog, diëtist,en de apotheek. Diemen-Noord is een gevarieerde wijk met 7.500 inwoners onder de rook van Amsterdam.

Onze kleinschalige organisatie kenmerkt zich door een grote beleidsmatige inbreng en betrokkenheid van de huisartsen, is NHG-geaccrediteerd en onderhoudt nauwe banden met de universiteiten. De huisartsen begeleiden huisartsen in opleiding en coassistenten en zijn betrokken bij de ontwikkeling van het vak.

 In verband met het vertrek van een van onze huisartsen zoeken wij een huisarts die:

  • van een dynamische werkomgeving houdt;
  • patiëntgerichtheid combineert met een vlotte en doelmatige werkwijze;
  • interdisciplinaire samenwerking belangrijk vindt;
  • deel wil nemen aan beleidsontwikkeling en de uitvoering daarvan;
  • bereid is om mee te denken en te participeren in verdere groei en ontwikkeling van de zorgverlening en het gezondheidscentrum.

Samen met Gezondheidscentrum Diemen Zuid hebben we één directeur/bestuurder en Raad van Toezicht. De beide centra gaan fuseren met de stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost met zes gezondheidscentra.

Wij bieden een….

  • Afwisselende baan in een goed functionerend en ervaren huisartsenteam met ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Duo praktijk met patiënten op naam;
  • Werken als huisarts in een gezondheidscentrum en daarmee de ondersteuning hebben voor niet-zorggebonden activiteiten, zoals financiële administratie, huisvesting, ICT, contractonderhandeling met zorgverzekeraar;
  • Functie in loondienst, werken op ZZP basis is mogelijk. Bij loondienst geldt de Arbeidsvoorwaardenregeling Huisartsen Gezondheidscentra.

Wilt u meer informatie hebben?

Dan kunt u contact opnemen met mevrouw G. IJff, of C. Ettaieb huisarts tel. 020-6000566 of bekijk de website www.gzc-diemennoord.nl.
Sollicitaties kunt u richten aan J.Heijs, directeur, gezondheidscentrum, Houtbosch 2, 1111 ST Diemen of mailen naar info@gzc-diemennoord.nl. Gesprekken zullen z.s.m. plaats vinden.