Schagen

Zwangerschapswaarneming 27 april t/m 14 augustus in plattelandsdorp Schagerburg

Door 31 december 2019 No Comments

De waarneming betreft de onderstaande werkdagendagen:

27 april t/m 3 juli: maandag, dinsdag, woensdagochtend
6 t/m 17 juli: maandag, dinsdag, woensdagochtend, vrijdag
20 juli t/m 14 augustus: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag, vrijdag

Mocht je niet alle dagen kunnen, is een vaste dag ook bespreekbaar.

Het is een kleinschalige, goed georganiseerde (geaccrediteerde) rustige praktijk in het plattelandsdorp Schagerbrug. Solopraktijk met 1 dag vaste waarnemer, 1 POH somatiek, 1 POH GGZ, 1 POH GGZ kind & jeugd en 3 behulpzame assistentes, daarnaast hebben we als service voor de patiënten een uitdeelpost van de apotheek in de praktijk.
We zijn gesloten op woensdagmiddag. Goed overzichtelijk waarneemprotocol aanwezig inclusief HIS/ICT handleiding en overzichtelijke sociale kaart. Spreekuren van 10 min per patiënt, 5 patiënten per uur, van 8 uur tot 10.30 uur, en 13.30 tot +- 15.30 uur. Tussendoor en na het middagspreekuur voldoende tijd voor post/recepten/overleg assistentes, visites, en lunch/pauze.
Neem voor meer informatie of interesse contact op met SMan waarnemingen.