Amstelveen

Gezocht één of twee huisartsen voor een praktijk in Amstelveen

Door 5 december 2019 No Comments

In verband met ziekte ter overname aangeboden:
HUISARTSENPRAKTIJK WAASDORP te AMSTELVEEN.

Ik zoek één of twee huisartsen voor mijn praktijk met 2650 patiënten (mogelijkheid tot groei) in gezondheidscentrum Marne te Amstelveen.

Mijn praktijk is een goed georganiseerde, moderne praktijk, voorheen DUO praktijk. We hebben een stabiel, sterk en betrokken team bestaande uit 2 POH’s somatiek/ouderenzorg, 2 POH’s GGZ en 2 doktersassistentes. Wij zijn een opleidingspraktijk voor AIOS (VUmc), doktersassistentes en POH’s. Onze patiëntenpopulatie wordt gekenmerkt door een gemiddelde sociaal economische klasse met wat meer oudere patiënten, echter de afgelopen jaren zien we wel verjonging. We hebben een kleine populatie expats. De onderlinge sfeer binnen mijn praktijk is informeel en gezellig. De zorg voor onze patiënten is servicegericht en betrokken.

De praktijk is met 5 andere zelfstandige huisartsenpraktijken gevestigd in gezondheidscentrum Marne te Amstelveen (www.gcmarne.nl). De praktijken werken onderling veel samen, waarbij mijn praktijk veel samenwerkt met praktijk Frakking/Tjin-A-Ton. Onze HOED manager en office manager spelen een belangrijke ondersteunende rol. Onze ervaren assistentes werken in een gemeenschappelijke backoffice met een centrale balie, bemand door baliemedewerkers. Het centrum is eind 2013 na een volledige renovatie geopend. Het is een zeer licht en aangenaam gebouw om in te werken, omgeven door groen. De huisartsen vormen samen met de apotheek en fysiotherapie een GES, een wijksamenwerkingsverband is in ontwikkeling. Ook met de andere disciplines die in de GC Marne gevestigd zijn werken wij veel samen (thuiszorg, maatschappelijk werk, diëtiste, ergotherapie, psychologen, laboratorium, podotherapeut en medisch pedicure).

Ik zoek één of twee regulier werkende huisartsen die ofwel als duo mijn gehele praktijk over willen nemen, of als solist met waarnemer of HIDHA. Het is mogelijk dit traject gefaseerd te laten verlopen, waarin ik tijdelijk nog een organisatorische rol en/of kleine rol in de patiëntenzorg kan blijven doen. De praktijk is qua ruimte groot genoeg om in patiënten aantal te groeien.

Ik bied een goed georganiseerde praktijk in een goed georganiseerd centrum. Zowel binnen mijn praktijk als binnen het gezondheidscentrum zijn er volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en/of specialisatie. Naast de standaard zorgprogramma’s hebben we o.a. depressie en valpreventie projecten. Wij staan open voor zorginnovatie en zijn vaak voorlopers in nieuwe projecten. We bieden een werkomgeving waarin de nieuwe collega de ruimte krijgt om mede vorm te geven aan de samenwerking. Naast mijn eigen praktijk ben ik voor ¼ eigenaar van “de 6e praktijk Marne” een (winstgevende) groeipraktijk met inmiddels 2150 patiënten. Gelijktijdige overname hiervan is bespreekbaar.

Mail en/of bel voor inlichtingen met Caroline Waasdorp
waasdorp@gcmarne.nl
Tel: 06-21587900
www.huisartsenpraktijkwaasdorp.nl

Uw sollicitatiebrief en CV ontvang ik graag per mail voor 6 januari 2020.