Amsterdam

Gezocht: Amsterdamse huisarts(en) met ambitie

Door 29 november 2019 No Comments

Mijn praktijk verhuist medio 2020 naar een nieuw te vormen HOED in Amsterdam-Noord, vlak bij NDSM. Een mooie lokatie, met binnenkort 8.000  á 10.000 nieuwe bewoners. Ik zoek een of twee collega’s, die een eigen praktijk willen starten op deze plek vanaf medio 2020. Uiteindelijk is het doel om prettig samen te werken in kosten-maatschap-constructie, waarbij iedere huisarts zijn eigen patiëntengroep heeft en we bij vakanties, nascholing etc. voor elkaar waarnemen en zorg voor pand/personeel delen. De start van de nieuwe praktijk(en) wordt goed ondersteund, vele varianten zijn mogelijk en bespreekbaar, bv. starten als waarnemer bij mij naast de start van je eigen praktijk.

Heb je interesse?

Mail je (korte) motivatie en CV naar huisarts@praktijkmolkenboer.nl

www.praktijkmolkenboer.nl