Amsterdam

‘Coördinator huisartsen’ bij SMAN waarnemingen

Door 29 november 2019 No Comments

Ben je communicatief sterk en een echte netwerker? Hou je van dingen regelen en krijg je altijd voor elkaar wat je voor ogen hebt? Ben je daarnaast stressbestendig en heb je affiniteit met de huisartsenzorg? Dan is de functie ‘coördinator huisartsen’ echt wat voor jou!

De functie

Als volledig ingewerkte coördinator ben je een spin in het web binnen onze organisatie. Je krijgt, na een uitvoerige inwerkperiode, je eigen regio met diensten waar je verantwoordelijk voor bent. Binnen deze regio ken je op termijn alle huisartsen, waarnemers, huisartsenpraktijken en de planners bij de spoedposten. Je hebt veel contact met de mensen binnen je regio en weet daardoor precies welke voorkeuren en wensen iedereen heeft. Wanneer er een arts uitvalt weet jij wie je moet bellen zodat patiënten altijd geholpen kunnen worden. Met jouw functie waarborg je letterlijk de 24 uurs zorg waar we zo trots op zijn in Nederland.

Werkzaamheden

Wij hebben een eigen platform waar huisartsen, huisartsenpraktijken en spoedposten diensten op aanbieden. Waarnemend huisartsen zoeken binnen ons platform diensten en opteren om ze te doen. Veel van de diensten worden op deze manier ingevuld. De overige diensten wordt niet altijd op gereageerd of zijn te kort dag. Dat zijn de diensten waar jij je actief mee bezig houdt, om ze toch in te vullen.

Je zet je sociale en planning skills in om de beschikbare waarnemer voor de nog openstaande dienst te vinden. Creatief ruilen tussen verschillende personen, tien keer een ‘nee’ krijgen en soms een beetje smeken om een dienst gevuld te krijgen behoort zeker tot je werkzaamheden. Alles natuurlijk in goed overleg en wederzijds vertrouwen. Het is geven en nemen binnen de samenwerking die je hebt met alle huisartsen, assistenten, planners en waarnemers.

Naast de dagelijkse bemiddeling ontmoet je waarnemers bij ons op kantoor voor de inschrijving. Ons netwerk van waarnemers groeit namelijk met de dag en we zien iedereen voordat ze op diensten kunnen opteren. Je legt uit hoe ze met het systeem kunnen werken en controleert de documenten die nodig zijn om de functie van (waarnemend) huisarts uit te kunnen voeren.

Als extra service naar ons netwerk van huisartsen organiseren wij ook nascholingen en cursussen zoals de AED training. Deze momenten zijn een uitgelezen kans om de mensen waarmee je vooral op afstand contact hebt in levende lijve te zien en spreken.

Taken en verantwoordelijkheden

Het netwerk

 • Inschrijven van nieuwe waarnemers
 • Goed contact onderhouden met jouw netwerk
 • Op termijn sales gesprekken bij nieuwe posten en praktijken bijwonen

Bemiddeling

 • Invullen van openstaande diensten met je netwerk van waarnemers
 • Invoeren van telefonisch en per mail aangemelde diensten
 • Accorderen van optaties van (waarnemend) huisartsen

Administratief

 • Inplannen van nascholing & cursussen
 • Invoeren van bulk diensten vanuit posten & individuele opdrachtgevers
 • Diensten controleren aan de hand van post-roosters
 • Document beheer van (waarnemend) huisartsen

Wij vragen

Je bent een communicatief sterke organisator met een goed overzicht en het vermogen prioriteiten te stellen. Je bent flexibel, stressbestendig en hebt een positieve (‘can do’) instelling. Daarbij heb je een goed gevoel voor sociale verhoudingen.

Verder heb je:

 • minimaal MBO/HBO denk-, en werkniveau
 • een paar jaar ervaring, bijvoorbeeld als intercedent, personeelsplanner of een andere coördinerende rol
 • affiniteit met de huisartsenzorg
 • de mogelijkheid om op toerbeurt beschikbaar te zijn buiten kantooruren (telefoondienst)

Uiteraard spreek en schrijf je vloeiend Nederlands.

Wij bieden

Een levendige functie met ruimte voor ontwikkeling in een gezellig team binnen een groeiende organisatie.

 • Marktconform salaris & secundaire voorwaarden
 • Een uitvoerige inwerkperiode om de functie goed in je vingers te krijgen
 • Een gezellige werkplek op een goed bereikbare locatie in Amsterdam
 • De kans om mee te groeien met ons bedrijf
 • De mogelijkheid om parttime te werken

Onze organisatie

SMAN is een snelgroeiende organisatie die binnen 3 jaar tijd een leidende positie in de markt heeft weten te bemachtigen. Deze groeispurt zal de komende jaren alleen maar versterkt worden doordat we nieuwe regio’s gaan betreden en nieuwe producten zullen introduceren. Ondanks dat we vooral werkzaam zijn binnen Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland vullen we al de meeste diensten van Nederland.

Het gaat hierbij vooral om avond-, weekend-, nacht en praktijk diensten overdag die de artsen zelf niet kunnen of willen doen. Wij zorgen er onder anderen voor dat jouw huisarts ook eens op vakantie kan en niet altijd met de feestdagen afwezig is tijdens het familie diner. Daarnaast zorgen we er voor dat bij extra drukte of het uitvallen van een arts er vervanging aanwezig is. Dit doen wij samen met ons grote netwerk van waarnemend huisartsen die graag flexibel en met veel afwisseling werken. Zo brengen wij iedere dag vraag en aanbod bij elkaar wat de 24 uurs zorg waarborgt.

Contactgegevens

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op:​ ​www.smanwaarnemingen.nl

Ben je geïnteresseerd?

We ontvangen graag je motivatiebrief op ​vacature@smanwaarnemingen.nl
Voor vragen kun je bellen naar +31(0)20 208 8800 en vragen naar Hans, Sandra of Quinten