zwanenburg

Doktersassistente (m/v) drie of vier dagen per week

Door 10 september 2019 No Comments

Medisch Centrum Zwanenburg zoekt:

Doktersassistente (m/v)  drie of vier dagen per week

 

Medisch Centrum Zwanenburg is een centrum voor huisartsenzorg in Zwanenburg en is gehuisvest in een prachtig pand in het hart van het dorp.

In ons centrum werken vijf doktersassistentes, vier huisartsen, drie praktijkondersteuners en een diëtiste. We leiden (huis)artsen, POH’s en doktersassistentes op.

De vacature

We zoeken een nieuwe doktersassistente voor drie tot vier dagen (25,5 – 34 uur) per week.

De taken bestaan uit: baliewerkzaamheden, triage en planning van spreekuren, het houden van de assistentespreekuren voor onder andere wondzorg, injecties, oortoilet, ECG’s en administratieve taken.

Profiel

De assistente die wij zoeken is uiteraard (bijna) gediplomeerd. Omdat de dag in MCZ onvoorspelbaar kan verlopen, bent u flexibel en stressbestendig en kunt u tegen een hoge werkdruk. U bent ervaren met de verschillende verrichtingen in de huisartsenpraktijk. U bent handig met computers. Als u bepaalde vaardigheden nog niet (voldoende) beheerst, vindt u het leuk om deze te leren. In de lunchpauze vindt u het gezellig aan te sluiten bij de gezamenlijke lunch.

We zoeken een kandidaat met ervaring in de huisartsenpraktijk, eventueel is deze ervaring  opgedaan als stagiaire.

De functie is ingedeeld conform de CAO- huisartsenzorg.

Sollicatieprocedure

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met doktersassistente Jeannet Roskam, Döne Duru of een van de huisartsen tel. 020-4489600.

U kunt uw sollicitatie vergezeld van uw CV tot uiterlijk 30 september mailen naar directiemcz@ezorg.nl ter attentie van mw. D. Sanders, huisarts.

Een halve dag meedraaien maakt deel uit van de selectieprocedure.
www.medischcentrumzwanenburg.nl