Amsterdam

Opvolger (m/v) voor vertrekkende huisarts in duopraktijk in Amsterdam-Osdorp

Gezocht: Opvolger (m/v) voor vertrekkende huisarts in duopraktijk in Amsterdam-Osdorp.

Mijn collega (en broer) gaat na 30 jaar samenwerking met pensioen in januari 2021. Ik ben op zoek naar een waardige opvolger, of eventueel twee opvolgers, waarmee ik nog enkele jaren kan samenwerken, in welke vorm dan ook. Volledige overname van de praktijk is ook bespreekbaar. Onze praktijk: ca 3250 patiënten, een zeer gemêleerde en trouwe populatie, waarvan we velen ook al 30 jaar kennen. We werken met een al even trouw team van fantastische assistentes (3), POH-S en POH-GGZ. Geaccrediteerd en tot voor kort (en hopelijk snel opnieuw) opleidingspraktijk. Strak georganiseerd, maar gezellig en toegankelijk.

We zoeken iemand die past in onze visie van laagdrempelig en patiëntgericht werken, korte wachttijden en goede bereikbaarheid, voldoende tijd voor de patiënt en samenwerking met andere disciplines. We willen graag dat een beoogd opvolg(st)er enige tijd in de praktijk komt werken om te kunnen beoordelen of we bij elkaar passen.

Contact via bcthiel@gmail.com of 0655132766.