Alkmaar

Praktijkhouder gezocht

Door 21 juni 2019 No Comments

Praktijkhouder gezocht voor de vertrekkende huisarts (1 van de 2 huisartsen vertrekt)voor Dorpspraktijk in de groene omgeving van Alkmaar

Word jij de nieuwe huisarts in onze dorpspraktijk?

Onze maatschap van circa 2600 patiënten heeft een aantrekkelijke patientenpopulatie van jong tot oud en een hecht team. De samenwerking tussen de 2 huisartsen, de 3 praktijkondersteuners, 2 assistentes en de praktijkmanager is uitstekend.De werksfeer in de praktijk kenmerkt zich als gemoedelijk, korte lijnen, kleinschalig, gezellig en humor.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende huisarts, die een goede samenwerking ook heel belangrijk vindt.

Momenteel zijn we bezig met het op korte termijn realiseren van een mooi nieuw Gezondheidscentrum, waar we gaan samenwerken met een andere Huisartsenpraktijk, de Apotheek en verschillende Eerstelijns Zorgverleners. Er is voldoende ruimte voor de opvolger om hier een persoonlijke invulling aan te geven.

De locatie van de huisartsenpraktijk is ‘file vrij’ bereikbaar vanuit Haarlem, Alkmaar en Amsterdam.

Dit bieden wij

  • Partner worden in de financieel gezonde en goed georganiseerde huisartsenpraktijk.
  • De uitdaging om straks vanuit een nieuwelocatie te kunnen groeien in patiëntenbestand en verder te professionaliseren.
  • Samenwerkingsverband tussen de huisartsen op basis van 50/50 procent praktijkverdeling.
  • Een fijne werksfeer in een goed team van collega’s.

Interesse?

Graag je reactie mailen naar huisartsvacaturepraktijk@gmail.com

We nemen dan binnen 2 weken contact met je op voor verdere informatie over de huisartsenpraktijk en de praktijkopvolging.