Anna Paulowna

Waarneming Anna Paulowna, woning beschikbaar

Huisartsenpraktijk de Aalscholver in Anna Paulowna (net boven Schagen) zoekt een waarnemend huisarts van 13 januari tot 10 februari 2020, ter bate van een sabbatical. De waarneming betreft 5 dagen per week.

Er is mogelijkheid om gratis te verblijven in een woning in de duinen.

De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum met meerdere collegae en andere disciplines. Wij hebben een goed team, die goed triageert, waardoor de dag niet overvol raakt. Ook hebben wij 2 poh-s, 1 poh- ggz volwassenen, 1 poh ggz jeugd en 2 assistentes opgeleid tot 15 ziektebeelden zelfstandig te kunnen verrichten, 1 assistente verricht de reguliere ouderenvisites.

 

Interesse? Neem voor meer informatie contact met ons op!

Huisartsenpraktijk de Aalscholver
de verwachting 11
1761 VM Anna Paulowna
tel 0223-531233
huisartsenpraktijk@deaalscholver.zorgring.nl