Almere

Huisarts met hart voor zorg voor Gezondheidscentrum Vizier

Door 23 april 2019 No Comments

Voor gezondheidscentrum Vizier, gelegen in Almere Poort, zoeken we een energieke huisarts voor minimaal 2 dagen per week. Almere Poort is een groeiende wijk met een jonge populatie, waar veel uitdagingen liggen. We zoeken een huisarts die affiniteit heeft met deze jonge populatie en wil helpen met het bepalen en uitvoeren van het beleid voor Almere Poort.  Almere Poort is goed bereikbaar met zowel OV als auto, vanuit bijvoorbeeld Amsterdam en het Gooi.

Jouw werkplek
Jouw werkplek is een complete huisartsenpraktijk in Almere Poort. Vizier heeft een heel eigen identiteit en specifieke patiëntenpopulatie. Dat maakt dit gezondheidscentrum én huisartsenpraktijk uniek.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • jouw eigen praktijk met patiënten op naam
  • maximale ondersteuning bij de praktijkvoering
  • mogelijkheden tot verbreding en verdieping van jouw vak
  • oog voor goede balans van werk en privé
  • goede arbeidsvoorwaarden
  • spreekuren van 15 minuten
  • samenwerken in huisartsenteams

 

Ons fundament
Zorggroep Almere is een begrip in Almere. Onze huisartsen waren er als eerste bij toen de Flevopolder werd drooggelegd en Almere ontstond. Meegegroeid met de stad, zijn wij er trots op dat wij onze patiënten, cliënten en bewoners persoonlijke zorg kunnen bieden afgestemd op hun wensen en behoeften. Dit doen wij elke dag met hart en ziel samen met collega’s, stagiaires en  vrijwilligers vanuit één van onze gezondheidscentra, woonzorgcentra en bij de mensen thuis.

Enthousiast geworden?
Mooi! Solliciteer direct of kom eerst eens een kop koffie drinken. Dan bespreken we jouw verwachtingen, wensen én de kansen die wij voor jou in petto hebben. Bel Inge Broeckaert
(Manager Poort)via telefoonnummer 06 53816793 voor meer vragen. Wij kijken uit naar jouw reactie!

 

Kijk ook op www.echthuisarts.nl