Amsterdam

Langdurige waarneming

Door 16 april 2019 No Comments

Langdurige waarneming

Huisartsen Fokko de Vries en Frieda Vos, gevestigd in Medisch Centrum Mediport aan de Hoofdweg 506 te Amsterdam zoeken een waarnemer voor drie dagen in de week van 15 augustus 2019 tot 31 oktober 2019. Waarnemers die 1-2 dagen in de week willen werken in deze periode zijn ook welkom. Ook een kortere periode is bespreekbaar.

De werkzaamheden zijn in principe op dinsdag, woensdag en donderdag. Eventueel andere dagen zijn bespreekbaar. We zijn een hoed met psychologen, poh-somatiek, apotheek, diëtiste en fysiotherapeuten. We hebben een informele en prettige werksfeer waarbij collegialiteit belangrijk is. We werken met Medicom, ervaring hierin is niet belangrijk. Je hebt een eigen spreekkamer.

Heb je aanvullende vragen of belangstelling dan graag reageren via: fdevries@mcmediport.nl of 020-5812920.

https://mediportdevriesenvos.praktijkinfo.nl/